Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Blommen Willy

Willy
Blommen
Hasselt / Runkst
echtgenoot van Yvonne Termonia
Geboren te Hasselt op 29 mei 1939 en er zachtjes ingeslapen in Jessa ziekenhuis (Campus Salvator) op zaterdag 16 mei 2020.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het Coronavirus zal de uitvaartplechtigheid, voorafgegaan door de crematie te Hasselt plaatshebben in de aula van uitvaartcentrum Beutels op vrijdag 22 mei 2020 om 11 uur in beperkte kring. (U kan de plechtigheid mee volgen via de live stream) De asverstrooiing in het strooibos op de stedelijke begraafplaats Kruisveld te Hasselt zal dezelfde dag plaatsvinden.
Begroeting
Afscheid van Willy kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij het afscheid. U kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaarsje branden of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen