Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Mathijs Sven

Sven
Mathijs
Hasselt / Runkst
zoon van Helga Verleysen en André Mathijs
Geboren te Hasselt op 6 december 1970 en er zachtjes ingeslapen in het Jessa ziekenhuis (Campus virga Jesse) op vrijdag 20 maart 2020, gesterkt door het Heilig Sacrament van de Zieken.
Begrafenis
Conform de overheidsrichtlijnen omtrent het covid-19 (Corona) virus zal de uitvaartliturgie, gevolgd door de crematie te Hasselt plaatsvinden in de Sint-Catharinakerk op donderdag 26 maart 2020 om 10.30 uur in beperkte familiekring. Samenkomst met gelegenheid tot groeten in de kerk, Sint-Katarinaplein 1 te 3500 Hasselt, vanaf 10 uur. Nadien leggen we de urne van Sven te rusten in het familiegraf op het urnenveld van de stedelijke begraafplaats Kruisveld te Hasselt.
Begroeting
Afscheid van Sven in besloten kring, kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, op woensdag 25 maart 2020 van 19 uur tot 20 uur. Mogen wij vragen aan kinderen, ouderen en zieke mensen om niet aanwezig te zijn bij de het afscheid u kan steeds telefonisch of online de familie condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Condoleren
Bloemen bestellen