Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Vrancken Hugo

Hugo
Vrancken
Hasselt / Stokrooie
Hugo Vrancken echtgenoot van Emma Dullers vader van Myriam, Mark, en Gino
Geboren te Stokrooie op 23 juli 1943 en zachtjes ingeslapen in het Woon– en Zorgcentrum HogeVijf (campus Stadspark) te Hasselt ten gevolge van complicaties door een coronavirus infectie op donderdag 16 april 2020.
Begrafenis
De overbrenging van Hugo naar zijn finale rustplaats, voorafgegaan door de crematie te Hasselt kan u bijwonen op individuele basis mits het in acht nemen van de coronarichtlijnen. Deze zal plaatsvinden op de begraafplaats te Stokrooie op vrijdag 24 april 2020 om 14 uur. De asuitstrooiing zal aansluitend plaatshebben op de strooiweide van de begraafplaats te Stokrooie (Schabbestraat).
Begroeting
Afscheid van Hugo kan genomen worden in het Uitvaartcentrum Beutels, Sint-Hubertusplein 5 te 3500 Hasselt, na telefonische afspraak via 011.965.964 De familie dankt iedereen voor het respecteren voor de nood aan privacy in deze  moeilijke tijden en dankt reeds iedereen die na deze epidemie op veilige wijze en op eigen initiatief afscheid willen gaan nemen. Ze vraagt iedereen de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen en zo te voorkomen dat het rouwproces zou leiden tot verdere voorkombare overlijdens. "We vragen aan iedereen de voorkeur te geven de familie telefonisch of online te condoleren. Het geven van bloemen als woordeloze troost of een kaartje sturen zal voor hen de pijn verlichten bij dit extra verdriet.
Rouwbrief Condoleren
Bloemen bestellen
Condoleren
Bloemen bestellen