Volg live de uitvaart van uw dierbare op afstand, via onze live streaming : ga naar rouwberichten klik hier op de naam van uw dierbare en klik dan op live stream

Over ons

Kim Beutels
Zaakvoerder

Kim Beutels studeerde in 2011 af als gediplomeerd begrafenisondernemer aan Synta Hasselt, waar hij een opleiding van 2 jaar voltooide. Ook behaalde hij het diploma van autopsieassistent aan de Erasmus Hogeschool te Brussel.

Hij begon in 2010 reeds te werken bij Willy Vangrunderbeek in Zaventem, waar hij het vak leerde van Wijlen Willy Vangrunderbeek net zoals hem is het leven van uitvaartondernemen een passie en manier van leven. Ook leerde hij hier alles van grafstenen, Repatriƫringen en verzekeringen wat hem een nog betere bagage gaf om verder te gaan.

In 2016 vond Kim dat de tijd rijp was om zelfstandig begrafenisondernemer te worden en zo begon hij uitvaartcentrum Beutels in Schulen.

In 2017 was het tijd voor een nieuw hoofdstuk en opende hij een volwaardig uitvaartcentrum te Hasselt,
waar hij vindt dat elke getroffen familie recht heeft op persoonlijke begeleiding, respect en de nodige aandacht die zij verdienen.

Hiervoor verbouwde hij het voormalige funerarium Ballet in Runkst tot een volwaardig uitvaartcentrum,
met alle moderne faciliteiten, zo is er een winkel, toonzaal voor kisten, urnen en grafmonumenten, een regel en ontvangst ruimte.

Ook is er een eigen aula voorzien van alle moderne audio apparatuur, hier kan hij u een dienst op maat aanbieden met de door u gekozen muziek en beelden om van elke uitvaart mooie herinnering te maken,
ook krijgt u steeds een opname van de plechtigheid mee.

Uniek is een systeem waarmee uwe verre of zieke familieleden ook de plechtigheid op afstand kunnen volgen op het tijdstip dat de plechtigheid plaats heeft en dit door middel van een wachtwoord dat u als familie krijgt.

Aansluitend aan de plechtigheid is er mogelijkheid tot het hebben van een rouwmaaltijd of koffietafel op dezelfde locatie waardoor u zich niet hoeft te verplaatsen en dit in de serene sfeer van de plechtigheid.

Dit alles in een huiselijke, warme en moderne sfeer.

Omdat elke uitvaart speciaal is en het leven van ieder van uw geliefde uniek is vertrekt hij bij elke uitvaart opnieuw van een wit blad.
Zo kunnen we rekening houden met de persoonlijkheid van de overledene, en zijn karakter en voorkeuren verwerken in de uitvaart en zelfs de rouwbrief.

Hij werkt voor elke familie vanuit zijn hart en zo is hem niks teveel om van dat moment van verdriet en afscheid een geboorte te maken van een mooie herinnering.